Sport

2020-01-13, 14:10:49

Sonia Vasiliu, victorie preţioasă în ziua în care a împlinit 24 de ani. „M-am simţit minunat, am găsit breşe în apărarea adversă”

Venită în vară la CSM Slatina, Sonia Vasiliu începe să dea randament în tricoul grupării slătinene. Handbalista ce a împlinit 24 de ani în ziua meciului cu Minaur Baia Mare, câştigat la un gol, 23-22, a avut un aport important în obţinerea victoriei. Aceasta a marcat trei din cele şase goluri înscrise consecutiv de slătinence, în urma cărora au întors soarta partidei.

Sonia Vasiliu a fost cartea câştigătoare a Victorinei Bora în meciul cu Minaur Baia Mare. Handbalista care în ziua jocului a împlinit frumoasa vârstă de 24 de ani a intrat foarte bine în repriza a doua, contribuind din plin în momente cheie ale confruntării. Sonia Vasiliu a declarat, după meci, că jocul a fost pregătit în cele mai mici detalii, care au făcut diferenţa.

„M-am simţit minunat alături de colegele mele, am pregătit acest meci foarte serios, chiar dacă am avut puţin timp la dispoziţie. Am ştiut totul despre adversare, în atac ne-a fost mult mai uşor pentru că am găsit breşele slabe ale apărării. Este o victorie enormă, sunt trei puncte care ne ajută foarte mult. Trebuie să jucăm, de la meci la meci, din ce în ce mai bine. M-am integrat, colectivul este superb, oamenii sunt minunaţi, o galerie frumoasă care m-a primit excepţional, şi mi-au făcut un cadou foarte frumos de ziua mea”,
a declarat Sonia Vasiliu.

Comentarii

Redacţia

2020-01-13 14:10:49

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...