Sport

2019-08-14, 14:16:19

Slătinencele Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, la Open-ul Bulgariei

Sportivele secţiei de tenis de masă de la CSM Slatina, Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, participă alături de celelalte componente ale lotului naţional de senioare, la Open-ul Bulgariei. Slătincele au trecut de primul tur preliminar, în urma unor victorii concludente în probele de simplu.

Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs şi Elizabeta Samara sunt tricolorele care participă, în această perioadă, în Bulgaria, la Panayzurishte, la una dintre competiţiile importante premergătoare campionatului European.

Slătinencele Adina Diaconu şi Irina Ciobanu, legitimate la CSM Slatina, au obţinut victorii categorice în primul tur preliminar. Adina Diaconu s-a impus cu 4-1 contra sportivei Sarah de Nutte, din Luxemburg, în timp ce Irina Ciobanu a trecut fără emoţii, scor 4-0, de Ana Tofant, din Slovenia. 

În turul al doilea, Adina Diaconu o va întâlni pe Byeolnim Kim, din Coreea de Sud, în timp ce Adina Diaconu va evolua contra rusoaicei Polina Mikhailova. 


Comentarii

Redacţia

2019-08-14 14:16:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...