Eveniment

2019-11-07, 13:44:11

Slătinean care ar fi comis în Belgia furturi de peste 500.000 euro, prins la Craiova

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Slatina, urmărit în Belgia pentru furturi de peste 500.000 euro, a fost depistat de poliţiştii în Craiova, fiind încarcerat.

Bărbatul a fost depistat de politiștii din cadrul  Serviciului de Investigaţii Criminale - IPJ Dolj. Pe numele său, autoritaţile din Belgia au emis o semnalare în baza unui mandat european de arestare, în vederea extrădării.

Slătineanul a fost încarcerat de poliţişti.

„Bărbatul ar fi comis, pe teritoriul Belgiei, mai multor infracţiuni de furt, cu prejudiciul estimat la peste 500.000 Euro. Persoana în cauză a fost prezentată unităţii de parchet, care a emis pe numele său ordonanaţă de reținere pentru 24 ore, aceasta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Dolj, Cosmin Grădinaru.

Comentarii

Redacţia

2019-11-07 13:44:11

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...