Politică

2021-10-04, 14:54:50

Siminica Mirea (PSD): Actuala guvernare trebuie demisă imediat!

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea, spune că Guvernul Cîţu trebuie să plece, în urma moţiunii de cenzură ce va fi votată marţi.

Ea face un apel la conducerea Parlamentului ca toţi senatorii şi deputaţii să fie lăsaţi să voteze, chiar şi cei aflaţi în carantină din cauza COVID-19.

„Alături de colegii mei social democrați, vom vota la vedere moțiunea de cenzură de mâine! Cerem, de asemenea, președinților celor două camere, să găsească soluții urgente, astfel încât toți parlamentarii, să-și poată exercita votul constituțional, inclusiv cei care se află în carantină din motive legate de pandemia COVID. Actuala guvernare trebuie demisă imediat! Amânarea acestui act va adânci și mai mult situația în care România se află”, a declarat Siminica Mirea.

Senatorul oltean a adăugat că ţara nu mai poate fi condusă nicio clipă de oameni iresponsabili și indiferenți, care prin deciziile luate au generat efecte grave, într-o perioadă atât de scurtă.
 
„Creșterea alarmantă a prețurilor sărăcește țara și generează totodată o inflație galopantă- +65% la gaze, +45% la electricitate, +54% la combustibili, + 14% la alimentele de bază și +25% la medicamente. Criza și dezastrul sistemului medical românesc: actuala guvernare nu a oferit nicio secundă sprijin unităților spitalicești în plin val 4 al pandemiei. Regăsim, la peste un an de pandemie, spitalele nepregătite: medicamente insuficiente, paturi în secțiile ATI insuficiente, iar cadrele medicale care depun eforturi uriașe sunt depășite, iar în sprijinul lor nu vine nimeni! Și cu toate acestea, resursele financiare nu sunt gestionate atent și alocate unităților care necesită învestiții urgente. Acest haos trebuie să înceteze, mâine, prin votul moțiunii de cenzură! România și cetățenii săi au dreptul la un trai mai bun!”, a conchis Siminica Mirea.

Comentarii

Redacţia

2021-10-04 14:54:50

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...