Politică

2019-10-15, 20:36:10

Siminica Mirea, mesaj de Ziua Internaţională a Femeilor din Mediul Rural

Senatorul PSD Olt Siminica Mirea spune, de Ziua Internaţională a Femeilor din Mediul Rural, că femeile de la ţară contribuie la bunăstarea familiilor lor şi la dezvoltarea economiei şi comunităţii rurale.

Parlamentarul a ţinut să aducă un omagiu acestor femei.


„Când vedeţi mâinile muncite ale unei femei din mediul rural, cu palme bătătorite, să ştiţi că acestea au muncit pentru familiile lor şi pentru comunitatea în care trăiesc. Şi datorită acestor mâini agricultura românească supravieţuieşte. Pentru aceste femei harnice şi dăruite, participante directe ale dezvoltării satului românesc şi a agriculturii ţării, azi aducem, din suflet, un omagiu şi un deosebit respect. La mulţi ani, mame, femei, doamne ale satului românesc drag mie!”, spune parlamentarul.

Comentarii

Redacţia

2019-10-15 20:36:10

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...