Politică

2022-01-06, 13:36:48

Siminica Mirea: Măsurile impuse de Partidul Social Democrat prezintă rezultate pozitive asupra României și cetățenilor săi

Senatorul PSD Olt, Siminica Mirea, spune că măsurile impuse de social-democraţi, de la intrarea la guvernare, au deja efecte pozitive.


Parlamentarul oltean vorbeşte despre creşterea veniturilor românilor.

„Măsurile impuse de Partidul Social Democrat prezintă rezultate pozitive asupra României și cetățenilor săi! În acest sens, soluțiile impuse de către noi, social-democrații, au crescut veniturile a 10 milioane de români, alocându-se în același timp cel mai mare buget la investiții, în special pentru infrastructură”, a transmis aceasta.

Siminica Mirea mai arată că măsurile luate de noul ministru al Sănătăţii vor ajuta la limitarea efectelor pandemiei.

„În altă ordine de idei, am schimbat abordarea în privința pandemiei COVID, iar prin măsurile luate, vom putea face față cu ușurință valului 5 de infectări. De asemenea, îmbunătățim colectarea taxelor și asigurăm susținerea natalității și a familiilor. Toate acestea în prima lună de guvernare! Așa cum am mai amintit, rămânem aceeași oameni, implicați și asumați pentru binele poporului și cetățenilor săi și nu ne dezicem de cele spuse anterior”, a conchis senatorul PSD Olt.

Comentarii

Redacţia

2022-01-06 13:36:48

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...