Politică

2021-11-07, 10:56:44

Siminica Mirea: Într-un guvern responsabil și eficient nu se împart funcții, ci sarcini și responsabilități

Senatorul PSD de Olt Siminica Mirea spune că social-democraţii vor veni cu soluţii concrete pentru scoaterea ţării din criză.


Parlamentarul oltean mai arată că PSD va avea şi o propunere de premier.

„Partidul Social Democrat va veni cu măsuri, soluții și propunere de premier la consultările de la Palatul Cotroceni, mai ales în contextul în care oamenii s-au săturat de o clasă politică care nu aduce nicio rezolvare României. Avem pregătite 100 de soluții pentru stabilizarea țării, rezultate din numeroase consultări cu specialiști din sectorul medical, lideri de sindicate, membri importanți ai mediului de afaceri, reprezentanți ai sistemului public și privat de educație, precum și reprezentanți HoReCa”, a declarat Siminica Mirea.

Ea a adăugat că prioritară este realizarea unui program de guvernare şi nu împărţirea de funcţii.

„Prioritatea noastră, a social-democraților, este realizarea unui program de guvernare, pornind de la planul predictibil și coerent, acceptat la nivel social și economic realizat cu ajutorul specialiștilor din domeniul medical, parteneri sociali și mediul de afaceri. Într-un guvern responsabil și eficient nu se împart funcții, ci sarcini și responsabilități!”, a conchis Siminica Mirea.


Comentarii

Redacţia

2021-11-07 10:56:44

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...