Eveniment

2014-12-02, 17:10:04

Seminarii şi workshop-uri pentru elevii slătineni care vor să devină jurnalişti

În perioada 2-6 decembrie 2014, în cadrul Programului „Hi, School! Slatina”, elevii din municipiu vor putea să participe la o serie de seminarii şi workshopuri susţinute de specialişti din media locală şi centrală.

Acestea vor avea loc la Colegiul Naţional „Radu Greceanu”, programul beneficiind de sprijinul Primăriei Slatina. Tematicile workshopurilor gratuite dedicate elevilor de liceu sunt: Introducere în jurnalism, Principii de bază ale jurnalismului de presă scrisă vs online, Tehnici redacţionale, Fotojurnalism, Introducere în relaţii publice.


Activităţile practice constau în redactarea de articole şi organizarea unei şedinţe de sumar, având alocat 30% din timpul întâlnirilor zilnice. Ediţia desfăşurată la Slatina, urmează unui proiect pilot ce a avut loc în anul 2013, în Sectorul 4 din Bucureşti.

Comentarii

Redacţia

2014-12-02 17:10:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...