Sănătate

2021-07-28, 14:16:07

Se suspendă vaccinarea la centrul de tip drive-through, din Slatina, în perioada Codului Portocaliu de caniculă

Meteorologii au emis pentru zilele de 29,30 şi 31 iulie un Cod Portocaliu de temperaturi extrem de ridicate, care pot ajunge până la 40 de grade. Dat fiind disconfortul termic accentuat, Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă va decide, în această după-amiază, suspendarea vaccinării în centrul de tip drive-through din municipiul Slatina.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă va hotărâ, în această după-amiază, suspendarea activității Centrului de vaccinare de tip drive-through din municipiul  Slatina, str. Crizantemei (parcarea Parcului Tineretului) pe perioada avertizării Cod Portocaliu.

Cetăţenii care vor dori să se vaccineze în această perioadă se pot deplasa la unul din cele trei centre de vaccinare de la Colegiul Naţional Agricol „Carol I” din municipiul Slatina, str. Strehareţ, nr. 150, Slatina, jud. Olt.

Până în acest moment, în centrul de vaccinare de tip drive-through s-au imunizat 3.756 de persoane. Numărul total de doze de vaccin realizate, de la începutul campaniei de vaccinare,în judeţul Olt,  este aproape 155.00. 


Comentarii

Redacţia

2021-07-28 14:16:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...