Eveniment

2019-04-10, 13:43:24

S-a spânzurat omul de afaceri slătinean Mârjacu

Omul de afaceri slătinean Radu Gheorghe, cunoscut drept Mârjacu, şi-a pus capăt zilelor, miercuri după-amiază, în comuna Nicolae Titulescu, unde deţinea o locuinţă. Bărbatul avea 60 de ani.

Omul de afaceri a fost găsit fără suflare, în incinta locuinţei din Nicolae Titulescu, de un membru al familiei.

„În urma unui apel prin SNUAU 112 , politiştii din cadrul Postului de Politie Nicolae Titulescu s-au deplasat la faţa locului în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului. Din primele verificări, se pare că un bărbat, de 60 de ani, din Slatina, s-ar fi sinucis.  Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, cu exceptia şantului de flexiune din jurul gâtului, specific spanzurării”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit primelor informaţii, bărbatul a lăsat un bilet de adio, prin care îşi anunţă familia că nu mai are datorii la cămătari şi îşi doreşte ca magazinul să meargă în continuare. Mai mult, Mârjacu scrie în bilet că nimeni nu este vinovat de moartea sa.

Potrivit unor informaţii, Mârjacu a mai avut tentative de suicid. În urmă cu câteva săptămâni, s-a primit un apel la 112, prin care un taximetrist anunţa că omul de afaceri i-a cerut să îl ducă în zona Podului Olt, de la ieşirea din Slatina, şi i s-a părut suspect când i-a cerut să îl lase acolo. Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului nu l-au mai găsit.
.

Comentarii

Redacţia

2019-04-10 13:43:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...