Sport

2020-05-28, 12:36:13

S-a prelungit termenul pentru depunerea dosarului de certificare la Liga a III-a

Comitetul Executiv al FRF a decis prelungirea termenului de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga 3, la solicitarea cluburilor. Astfel, ultima zi de depunere a dosarului pentru evaluarea condiţiilor de participare este 19 iunie.

Termenul pentru depunerea dosarului de certificare la Liga a III-a a fost extins de la 5 iunie până la data de 19 iunie 2020. De asemenea, cluburile care promovează din Liga a IV-a în Liga a III-a, au obligația de a depune documentația pentru certificare în termen de 7 zile calendaristice după desfășurarea ultimului joc de baraj pentru promovarea în Liga a III-a.

„Luând în considerare Procedurile de lucru în vederea protejării membrilor afiliați și a angajaților FRF, cluburile solicitante vor transmite documentele anterior menționate prin poștă sau curier. Pentru evitarea oricărui dubiu vor fi considerate ca fiind depuse în termen toate documentele care au fost predate curierului sau oficiului poștal cel târziu la data de 19 iunie 2020”, transmite FRF.

Condițiile de participare la Liga a III-a, aprobate în Comitetul Executiv al FRF, au menirea să furnizeze o competiție mai solidă, cu cât mai puține echipe retrase, să promoveze cluburile cu viziune strategică a performanței pe termen lung și să confere o siguranță financiară jucătorilor și antrenorilor.

Primul sezon, 2020/2021, va fi unul de tranziție, motiv pentru care nu vor fi aplicate sancțiuni sportive în cazul în care se va constata că nu se întrunesc condițiile de participare, ci doar sancțiuni financiare.


Comentarii

Redacţia

2020-05-28 12:36:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...