Politică

2020-09-29, 15:53:04

Renică Diaconescu: „S-a votat cu PSD pentru că s-au înfăptuit lucruri bune în judeţul Olt”

Senatorul PSD de Olt, Renică Diaconescu, a făcut o scurtă analiză a rezultatului scrutinului de duminică.

Diaconescu opinează că, în judeţul Olt, oamenii au ales proiectele şi pe primarii care au demonstrat.

„Meritul important pentru aceste rezultate este al primarilor şi al conducerii PSD. Foarte mulţi primari au fost realeşi pentru că au realizări în comunele lor. De asemenea, în conducerea judeţeană sunt oameni curaţi, fără probleme, cu o imagine foarte bună. Cred că asta a contat foarte mult. De asemenea, a existat şi o chestiune de orgoliu pentru că trebuia să ne ajutăm reprezentantul de la Bucureşti, pe domnul senator Paul Stănescu. Dacă secretarul general nu câştiga la el acasă, ce semnal era acesta”, a declarat Renică Diaconescu.

Totodată, susţine parlamentarul, la alegerile locale din acest an a fost spulberat mitul că PSD este votat doar de săraci, bătrâni şi de oameni fără educaţie. Renică Diaconescu susţine că acest lucru este contrazis de prezenţa mare la vot în cele două municipii şi de faptul că aici au câştigat social-democraţii Emil Moţ şi Ion Doldurea.

„Iar ideea că PSD a fost votat de oamenii săraci şi fără carte este exclusă. În primul rând, s-a votat masiv pentru PSD în Slatina şi Caracal. Am văzut pe eşantionare că au fost şi mulţi tineri la vot. S-a votat cu PSD pentru că s-au înfăptuit lucruri bune în judeţul Olt. O altă manipulare este că în sud sunt judeţe sărace. Slatina este un oraş foarte bine pus la punct, industrializat, cu foarte multe locuri de muncă, iar acest lucru se datorează tot muncii acestei echipe a PSD, de-a lungul timpului”, a mai declarat Diaconescu.

Medicul neurolog a ţinut să-şi exprimă dezamăgirea faţă de modul în care cei de la PNL fac politică.

„Am văzut că PNL a fost votat de oamenii debusolaţi, uşor de manipulat, de cumpărat. Spre asta s-au îndreptat în strategia lor, n-au venit cu proiecte şi programe, cel puţin în nordul judeţului. Fac de peste 20 de ani politică şi n-am întâlnit o violenţă mai mare decât a reprezentanţilor PNL-ului, în comunele din nord. Văd aici foşti pedişti, foştii oameni ai lui Băsescu. PNL nu era aşa. Oamenii PNL-ului erau civilizaţi, acum două decenii”, a conchis Renică Diaconescu.

Comentarii

Redacţia

2020-09-29 15:53:04

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...