Comunitate

2019-08-13, 11:01:15

Puncte de prim-ajutor în toate oraşele judeţului. Unde pot apela oltenii care se resimt din cauza caniculei

Meteorologii anunţă în continuare temperaturi caniculare. Pentru a veni în sprijinul populaţiei, DSP Olt a pus la punct un plan de acţiune în caniculă. Au fost instalate puncte de prim-ajutor în toate oraşele din judeţ, unde oltenii care se resimt pot fi evaluaţi de către asistenţii medicali.

Potrivit DSP Olt, la nivelul judeţului au fost instalate mai multe puncte de acordare a asistenţei medicale, după cum urmează: în Slatina - la Fântâna Speranţei, la supermarketul de pe Aleea Muncii, la supermaketul de pe strada Drăgăneşti (zona Steaua) şi în zona Vâlcea şi la Sucursala CEC de pe Bulevardul A.I Cuza; în Corabia - Primăria Corabia, mai exact la Biroul oficieri căsătorii de pe strada Cuza-Vodă; Caracal - Sediul Administraţiei pieţelor şi târgului săptămânal de pe strada A. Caracalla nr. 22 şi în Parcul C. Poroineanu; Balş - la Rompetrol, strada N. Bălcescu, SC Minu Com, tot pe strada N. Bălcescu, Magazin Kodak - zona Centru, SC Minu Com - zona Jiul şi Consum Coop - zona Monument; la Scorniceşti - Sala de sport Scorniceşti, la Drăgăneşti - Primăria Drăgăneşti-Olt, iar la Piatra-Olt - la Primăria Piatra-Olt.

Cei de la DSP Olt sunt obligaţi să raporteze decesele survenite din cauza caniculei, dar şi numărul persoanelor căzute în stradă.


Comentarii

Redacţia

2019-08-13 11:01:15

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...