Naţional

2019-10-15, 13:42:26

PSD: Parlamentarii social-democraţi nu vor da votul de învestitură pentru noul guvern

Parlamentarii PSD nu vor da votul de învestitură pentru noul guvern, decizia fiind luată în unanimitate în cadrul şedinţei care a avut loc luni, a anunţat un comunicat al social-democraţilor.

„PSD nu va gira un Executiv al concedierilor masive, al tăierilor de pensii şi de salarii, al scăderii nivelului de trai al românilor! Este responsabilitatea partidelor care au iniţiat şi au votat moţiunea de cenzură să îşi asigure majoritatea necesară pentru a susţine un nou Guvern. PNL-ul şi aliaţii săi trebuie să demonstreze românilor că ştiu să şi construiască, nu doar să distrugă”, se precizează în comunicatul PSD.

Potrivit social-democraţilor, „România nu se conduce doar cu declaraţii politice sforăitoare, ci cu un program de guvernare, susţinut de o majoritate parlamentară”.

„Le transmitem partidelor în cauză să se mobilizeze şi să-şi asume responsabilitatea pentru învestirea unui nou Executiv, având în vedere că, potrivit propriilor declaraţii, orice întârziere nu aduce decât deservicii României şi românilor”, a adăugat sursa citată.

Sursa: agerpres.ro

Comentarii

Redacţia

2019-10-15 13:42:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...