Eveniment

2019-04-01, 14:16:45

Profesor din Caracal, condamnat după ce a bătut un elev

Un profesor de geografie de la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Magheru” din Caracal a fost condamnat la închisoare pentru purtare abuzivă, după ce anul trecut a bătut un elev.

Potrivit sentinţei Judecătoriei Caracal, Ion Cutcunel a fost condamnat la nouă luni de închisoare, pedeapsa fiind amânată pentru un termen de supraveghere de doi ani. Decizia instanţei nu este definitivă, putând fi atacată cu apel, în zece zile de la comunicare.


Pe durata judecării dosarului, Ion Cutcunel s-a aflat sub control judiciar. În continuare acesta mai are de respectat o serie de măsuri, pe durata termenului de supraveghere de 24 de luni.

„În baza art. 85 al. 1 C.p., obligă inculpatul ca pe durata termenului de supraveghere să respecte următoarele măsuri de supraveghere: - să se prezinte la Serviciul de probaţiune de pe lângă Tribunalul Olt, la datele fixate de acesta, - să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, - să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile - să comunice schimbarea locului de muncă, - să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă”, se mai arată în încheierea judecătorilor.

Ion Cutcunel a fost găsit vinovat de purtare abuzivă după ce, anul trecut, i-a aplicat mai multe palme unui elev. Acesta din urmă, şi-a scos documente medico-legale şi l-a reclamat pe dascăl.

Potrivit informaţiilor Gazeta Nouă, Cutcunel este în continuare profesor la Şcoala Gimnazială „Gheorghe Magheru” din Caracal. El este cunoscut ca fiind agresiv atât cu elevii, cât şi cu colegii.


Comentarii

Redacţia

2019-04-01 14:16:45

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...