Actualitate

2020-03-24, 16:51:40

Primăriile trebuie să identifice toate persoanele peste 65 de ani, aflate în dificultate

Teoretic, de mâine, toate persoanele de peste 65 de ani vor fi izolate la domiciliu. Acestea nu au voie să iasă deloc din casă, potrivit noii ordonanţe militare ce va fi publicată în această seară. Primăriile trebuie să identifice toţi acei vârstnici aflaţi în dificultate, pentru a le putea acorda sprijin.

Prefectura Olt a transmis o circulară prin care primarilor li se cere să ţină evidenţa tuturor acestor persoane. 

„Autoritățile administrației publice locale au obligația să identifice, să țină evidența persoanelor în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor și să asigurea sprijin acestora în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor. În urma identificării persoanelor sus menționate, autoritățile administrației publice locale vor transmite Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției Olt, săptămânal, lista actualizată și problemele deosebite identificate”, se arată într-un comunicat remis de Prefectură.


Comentarii

Redacţia

2020-03-24 16:51:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...