Administraţie

2020-11-24, 14:42:12

Primăria Caracal vrea să atragă fonduri europene în valoare de 100 milioane euro, în următorii patru ani

Municipalitatea caracaleană şi-a propus să atragă fonduri europene în valoare de 100 de milioane, în următorii patru ani, iar pentru acest obiectiv primarul Ion Doldurea a dat undă verde pentru întărirea acestui compartiment din Primărie

Ion Doldurea a declrat că a început selectarea personalului din Primăria Caracal pentru a activa în Compartimentul Fonduri Europene.

„Când am mers la Primărie, am spus tuturor că Serviciul de fonduri europene este cel mai important. Mai mult, am primit o asigurare că dacă vor veni aici oamenii pe care şi-i doreşte Dan Toma, şeful compartimentului, vom atrage 100 de milioane de euro, în următorii patru ani, fonduri europenene pentru Caracal. M-am bucurat, îi dau tot concursul, pe cine vrea din Primărie să ia, o să ia. De fapt, a început această selectare. Sperăm într-un compartiment foarte puternic”, a declarat edilul.

El a adăugat că fondurile europene reprezintă o şansă pentru ca micile localităţi să se dezvolte.

„Numai pe fonduri europene putem să ne bazăm. Taxele şi impozitele înseamnă 20 de milioane de euro, din care funcţionarea ne ia foarte mult. Ne rămân foarte puţini bani pentru investiţii, iar a treia sursă, care n-a fost valorificată cum trebuie, este patrimoniul pe care primăria îl are şi care trebuie valorificat prin concesionare, nu prin vânzare. Pentru că aduce bani. Orice sursă care aduce bani este una binevenită”, a declarat Ion Doldurea.


Comentarii

Redacţia

2020-11-24 14:42:12

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...