Actualitate

2020-07-30, 12:29:07

Prefectul de Olt, Florin Homorean, externat de medicii de la Colentina. „Starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit”

Prefectul de Olt, Florin Homorean, confirmat cu COVID-19 pe data de 12 iulie, internat într-o primă fază la SJU Slatina, ulterior transferat la Spitalul Colentina, a fost externat. Acesta are recomadarea de izolare la domiciliu, deoarece ultimul test efectuat a ieşit pozitiv.

După mai bine de două săptămâni în care s-a aflat internat în spital, fiind diagnosticat cu COVID-19, prefectul de Olt, Florin Homorean, s-a externat . Medicii de la Spitalul Colentina au decis că starea de sănătate a acestuia este bună, iar tratamentul până la negativarea testului poate fi urmat la domiciliu.

Sunt bine. Starea mea de sănătate s-a îmbunătăţit, iar medicii de la Colentina au decis să mă externeze în baza analizelor medicale care sunt bune. Ultimul test pe care l-am efectuat duminică a fost slab pozitiv. Documentele medicale au fost transmise DSP Olt, iar recomadarea este să stau în izolare la domiciliu până pe data de 4 august, când voi repeta testul”, a precizat prefectul de Olt, Florin Homorean.

Şefa de cancelarie a prefectului de Olt, Ionela Asan, are două teste negative, fiind declarată vindecată.  


Comentarii

Redacţia

2020-07-30 12:29:07

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...