Eveniment

2021-02-26, 08:34:57

Poliţistul motociclist mort în accidentul din Capitală, originar din Caracal. Ionuţ Negrilă avea doar 30 de ani şi venea dintr-o familie de oameni ai legii

Poliţistul din cadrul Brigăzii Rutiere care, seara trecută, a murit după ce a intrat cu motocicleta într-un autoturism este originar din Caracal, confirmă surse din poliţie. Ionuţ Negrilă provine dintr-o familie de oameni ai legii, tatăl său fiind tot poliţist, dar între timp ieşit la pensie.

Accidentul s-a produs în Capitală, pe bulevardul Libertății, în fața Parlamentului.

Agentul șef-adjunct de poliție, din cadrul Brigăzii Rutiere – aflat în timpul său liber, cu motocicleta personală – a intrat în coliziune cu un autovehicul.

În urma impactului, polițistul Negrilă Ionuț a decedat.  Acesta avea 30 de ani.

Traficul rutier a fost restricționat pe Bulevardul Libertății și pe Bulevardul Unirii.

Conform unor informații, Ionuț Negrilă ar fi condus pe o singură roată pe Bulevard. Ajuns la semafor, s-a făcut culoarea roșie, moment în care a încercat să oprească. Motocicleta a patinat și a intrat în plin într-un autoturism.

Comentarii

Redacţia

2021-02-26 08:34:57

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...