Eveniment

2019-04-23, 11:30:33

Poliţişti bătuţi de un bărbat, în comuna Izvoarele. Agresorul a fost arestat preventiv

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Alimăneşti, comuna Izvoarele, a fost reţinut şi ulterior arestat preventiv pentru 30 de zile după ce a bătut doi poliţişti care au vrut să-l legitimeze.

Evenimentul s-a petrecut, duminică seara, în jurul orei 22.00, când poliţiştii au vrut să-l legitimeze pe bărbat. Acesta i-a luat la bătaie, unul dintre agenţi fiind lovit în zona feţei, iar celuilalt fiindu-i ruptă uniforma.

Agresorul a fost reţinut, iar luni a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina, care a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Faţă de autorul celor 2 infracţiuni, prin Ordonanţa Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina din data de 22.04.2019 s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, la aceeaşi dată solicitându-se judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Slatina  arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, propunerea fiind admisă. În acest moment, dosarul se află în lucru la procuror, pentru continuarea cercetărilor”, se arată într-un comunicat remis de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani este acuzat de ultraj.

Comentarii

Redacţia

2019-04-23 11:30:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...