Eveniment

2019-04-03, 10:36:47

Poliţist din Caracal, printre proxeneţii şi cămătarii săltaţi în urma percheziţiilor de miercuri dimineaţa

Un poliţist din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Caracal se numără printre suspecţii de trafic de persoane, proxenetism şi cămătărie care au fost săltaţi, miercuri dimineaţa, în urma unor percheziţii desfăşurate de poliţiştii SCCO Olt şi procurorii DIICOT Olt.

Potrivit IPJ Olt, 32 de descinderi au fost desfășurate, miercuri dimineaţa, de poliţiştii SCCO şi procurorii DIICOT Olt, la locații din Caracal și Traian, Redea, Drăghiceni, Fărcaşele şi Tia Mare.

100 de persoane, printre care şi poliţistul, vor fi aduse la audieri, la sediul SCCO Olt din Slatina. Acuzaţiile sunt de trafic de persoane, proxenetism, cămatarie, şantaj, lipsire de libertate în mod ilegal, ameninţare, cămătărie, constituire grup infracţional organizat.

Comentarii

Redacţia

2019-04-03 10:36:47

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...