Sport

2019-02-19, 11:12:38

Pierdere mare în tabăra handbalistelor slătinene. Interul stânga Alexandra Andrei va fi supusă intervenţiei chirurgicale de ruptură de ligamente

Ghinion teribil pentru Alexandra Andrei, una dintre cele mai bune marcatoare din linia de nouă metri a echipei de handbal CSM Slatina. Interul stânga s-a accidentat în jocul din deplasare cu Corona Braşov, iar diagnosticul a fost cât se poate de dur, ruptură de ligamente. Handbalista echipei slătinene va fi suspusă în aceste zile intervenţiei chirurgicale, iar perioada recuperării se va întinde până la şase luni.

Pierdere mare în tabăra echipei de handbal CSM Slatina. Interul stânga Alexandra Andrei, jucătoare de bază în angrenajul formaţiei pregătite de Victorina Bora, va fi supusă intervenţiei chirurgicale de ruptură de ligament încrucişat anterior. Acesta va fi operată la Târgu Mureş, iar perioada recuperării va fi de 6 luni. Este vorba despre aceeaşi intervenţie pe care a efectuat-o şi extrema Nicoleta Rusu.

Handbalista grupării slătinene s-a accidentat în jocul disputat în deplasare cu Corona Braşov. Alexandra Andrei era într-o revenire de formă, după suspendarea dictată de FRH, când a ratat primele etape.

Meci de meci, interul stânga se afla printre cele mai bune marcatoare ale echipei slătinene, fiind folosită în mod special pe aruncare.

Sursa foto: fanhandbal.ro

Comentarii

Redacţia

2019-02-19 11:12:38

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...