Politică

2020-02-07, 10:38:28

Paul Ion, noul preşedinte al TSD Caracal

Paul Ion, de profesie medic veterinar, a fost ales joi, cu unanimitate de voturi, preşedinte al Organizaţiei de Tineret a PSD Caracal.

Potrivit unui comunicat remis de social-democraţi, şedinţa s-a desfăşurat în prezenţa a 80 de tineri şi a preşedintelui PSD Olt, Marius Oprescu, secretarului executiv al organizației județene, Virgil Delureanu, preşedintelui PSD Caracal, Marian Doldurea, vicepreşedintelui PSD, Adrian Chesnoiu şi a preşedintelui TSD Olt, Cosmin Floreanu.

„Noul preşedinte a discutat despre proiectele viitoare ale organizaţiei de tineret şi a pus accent pe participarea activă a tinerilor în viaţa politică în care să vină cu un suflu nou, plin de curaj şi energie, dar mai ales cu competenţă şi responsabilitate”, transmite sursa citată.

Comentarii

Redacţia

2020-02-07 10:38:28

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...