Eveniment

2021-05-14, 09:07:39

Patru tineri, din Schitu şi Movileni, reţinuţi pentru punerea în circulaţie de bani falşi

Trei persoane din comuna Schitu şi una din Movileni au fost reţinute pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “falsificarea de monede”, „punerea în circulație de valori falsificate” și „înșelăciunea”. În urma percheziţiilor organizate la domiciliul acestora, au fost ridicate o imprimapntă şi mai multe telefoane mobile.

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt cu sprijinul celor din cadrul Postului de Poliție Schitu, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina au efectuat, joi, trei percheziții la domiciliile unor persoane din județul Olt, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “falsificarea de monede”, „punerea în circulație de valori falsificate” și „înșelăciunea”.  

„În fapt, la data de 9 mai a.c., un bărbat a sesizat faptul că ar fi vândut 7 telefoane mobile unui bărbat, în vârstă de aproximativ 25 de ani, contra sumei de 1.000 de euro. Bărbatul a observat că cele 10 bancnote din cupiura de 100 de euro au aceeași serie și nu prezintă elementele de siguranță ale bancnotelor autentice.

Astfel, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt au organizat o acțiune și în urma perchezițiilor au ridicat o imprimantă și șase telefoane mobile.

Totodată, patru persoane au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Olt în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale”, transmite IPJ Olt. 

În urma administrării probatoriului în cauză, a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore faţă de patru persoane, cu vârste cuprinse între 22 și 29 de ani, trei domiciliate în comuna Schitu şi una în comuna Movileni, urmând să fie prezentate instanței cu propuneri legale. Activitățile s-au desfășurat cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale.
Comentarii

Redacţia

2021-05-14 09:07:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...