Eveniment

2020-01-17, 16:03:13

Parchetul Olt, detalii despre dosarul poliţistului din Potcoava care a bătut o femeie

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt spun că dosarul poliţistului din Potcoava, care a bătut cu bestialitate o femeie ce venise să-i zugrăvească locuinţa, este aproape de finalizare.

Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, Anca Anuţa, a vorbit despre stadiul acestui dosar.

„Acel dosar este în lucru. Nu a fost finalizat, dar nu mai este foarte mult de lucru. Iniţal, a fost şi o sesizare la PT Argeş, care a declinat la noi. Dosarele s-au reunit şi a rămas în continuare în competenţa noastră”, a afirmat ea.

Poliţistul Nicuşor Rotaru este pus la dispoziția unității și se află în analiza consilului de disciplină întrucât anterior acesta a săvârșise mai multe abateri disciplinare.

Rotaru este cercetat penal pentru infracțiunea de lovire sau alte violențe, după ce o femeie a reclamat că a fost bătută de omul legii. Potrivit unor informații, agentul Nicușor Rotaru i-a cerut unei femei din Potcoava să vină să zugrăvească o cameră. Aflat sub influența băuturilor alcoolice, polițistul a bătut-o pe femeie și a amenințat-o cu moartea.

Femeia a sunat la Poliție cerând ajutor.

Comentarii

Redacţia

2020-01-17 16:03:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...