Sănătate

2020-06-30, 13:47:33

Opt din cele nouă persoane confirmate pozitiv, în ultima zi, s-au prezentat la spital cu simptomatologie

O nouă zi cu îmbolnăviri multe în judeţul Olt. În ultimele 24 de ore s-au înregistrat nouă cazuri COVID-19. Este vorba despre opt persoane care s-au prezentat cu simptomatologie specifică la spital, printre acestea un contact de familie al unui cadru medical de la Compartimentul Primiri Urgenţe al Spitalului Municipal Caracal, şi o persoană cu domiciliu în Olt, dar care locuieşte în Argeş, unde a şi fost internat.

Conform datelor transmise de către Direcția de Sănătate Publică, până astăzi, 30 iunie, numărul persoanelor confirmate pozitiv a ajuns la 232. Dintre acestea, 138 au fost declarate vindecate şi externate, în timp ce alte 84 se află în spital pentru tratament specific.

Cât priveşte situaţia celor monitorizaţi medical, în carantină insituţionalizată se află nouă persoane, iar alte 2.376 în izolare la domiciliu.

De la începutul pandemiei, în judeţul Olt, s-au înregistrat zece decese în rândul unor persoane confirmate cu noul coronavirus.

Potrivit datelor DSP Olt, s-au recoltat, până în prezent, 4.292 de probe.


Comentarii

Redacţia

2020-06-30 13:47:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...