Comunitate

2021-09-15, 08:47:09

OFSD Olt: Aducem schimbarea alături de tinerii Simbio

Aproximativ 80 de voluntari ai Clubului Simbio s-au distrat, s-au relaxat și au fost premiați atât pentru abilitățile lor sportive, cât și pentru implicarea în viața comunității și proiectele lor prin care vor să aducă schimbarea.

Ei vor să schimbe în bine orașul și sunt cei mai activi voluntari, noi vrem să fim alături de ei, să îi susținem și să le arătăm recunoștința noastră.

De la această idee au pornit consilierii județeni PSD Mari Matei, Iulia Vlad, Mirela Vasile și Valeria Galan, care împreună cu CSM Slatina au organizat o serie de competiții sportive și activități recreative pentru tinerii Simbio.
 

„Ei vor să îi facă pe cei din jurul lor să zâmbească, iar noi i-am făcut pe ei să zâmbească. Ma bucur că i-am cunoscut pe acești tineri care își petrec timpul liber ajutându-i pe cei care au nevoie. Sunt frumoși, creativi, implicați și dornici să schimbe în bine orașul nostru. De aceea, merită să fim alături de ei, merită să îi sprijinim și să îi încurajăm. Le mulțumesc colegelor pentru  că au fost alături de mine și de tinerii din Clubul Simbio în acest proiect minunat. Schimbarea o putem face fiecare dintre noi prin implicare”, a declarat consilierul județean Mari Matei.

Comentarii

Redacţia

2021-09-15 08:47:09

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...