Sănătate

2020-01-20, 15:28:58

Medicul de la Spitalul Slatina, în continuare în stare gravă. „Nu se pune problema transferului către o altă unitate. Îngrijirile nu depăşesc competenţele spitalului”

Ginecologul de la Spitalul Slatina care a născut gemeni, la Craiova, se află în continuare în stare gravă. Doctorii Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova spun că nu s-a luat în discuţie transferul pacientei către o altă unitate medicală.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului nr.1 Craiova, medicul Cristina Geormăneanu, a precizat că pacienta de 37 de ani nu a avut diagnostic de şoc septic şi nu se află izolată.

„Pacienta se află în continuare în stare gravă, la Terapie Intensivă. Ea nu are diagnostic de şoc septic şi nu este izolată. Nu a fost descoperită nicio bacterie la testele ce i-au fost făcute. Nu se pune problema transferului către o altă unitate, pentru că îngrijrile care se impun acum nu depăşesc competenţele spitalului”, a spus medicul Cristina Geormăneanu.

Medicul de 37 de ani de pe Secţia Obstetrică-Ginecologie II de la Spitalul Slatina se zbate între viaţă şi moarte, la Craiova, după ce a născut doi bebeluşi. Sarcina a fost obţinută în urma unei fertilizări in vitro şi pentru că era o sarcină gemelară, pacienta a fost monitorizată permanent de către medicii de la Craiova, unde a şi născut în urmă cu două săptămâni. Starea proaspetei mămici s-a schimbat brusc la cinci zile după ce a adus pe lume gemenii şi a suferit un stop cardio-respirator.


Comentarii

Redacţia

2020-01-20 15:28:58

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...