Politică

2020-09-28, 01:24:26

Marius Oprescu, preşedinte PSD Olt: „Sunt convins că vom face majoritate singuri pentru Consiliul Judeţean. Le promit oltenilor că nu-i vom dezamăgi”

Marius Oprescu, preşedintele PSD Olt şi candidatul formaţiunii politice pentru un nou mandat de şef al Consiliului Judeţean Olt, le-a mulţumit oltenilor pentru votul masiv acordat PSD, care va permite crearea majorităţii în CJ.

Câştigătorul unui nou mandat în fruntea legislativul judeţean le promite oltenilor continuarea proiectelor pentru modernizarea Oltului. 

„Am mai închis o campanie electorală, Localele 2020, una pe care PSD Olt a făcut-o aşa cum a obişnuit electoratul din judeţul Olt, cu decenţă, o campanie pozitivă. Ne-a fost mai uşor decât în alte dăţi pentru că am venit în faţa oamenilor cu investiţii clare pe care le-am făcut, cu obiective pentru mandatul următor, iar acest lucru s-a văzut şi la urne. Am câştigat cele două municipii, atât Slatina, şi îl felicit pe domnul primar Emil Moţ pentru noul mandat, cât şi Caracal. De asemenea, am câştigat oraşele Balş, Corabia, Potcoava, Piatra-Olt. Din păcate, avem şi oraşe pe care le-am pierdut Drăgăneşti şi Scorniceşti, dar aşa este în viaţă, localităţi în care câştigi, altele în care pierzi, însă totul trebuie privit cu optimism. În ceea ce priveşte comunele, încă se centralizează, dar din toate calculele vom avea primari în peste 90 de comune. Cred că aceste rezultate arată, încă o dată, că electoratul din judeţul Olt are încredere în noi, le mulţumesc pentru acest lucru şi le promit oltenilor că nu-i vom dezamăgi şi vom continua pe acelaşi drum al implementării proiectelor, al modernizării cu investiţii atât din fonduri proprii, cât şi naţionale, dar mai ales prin atragerea de fonduri europene”, a declarat Marius Oprescu.

Rezultatul alegerilor le va permite social-democraţilor să aibă majoritate în CJ. 

„Din toate estimările şi calculele noastre, sunt convins că vom face majoritate singuri pentru Consiliul Judeţean. Rezultatele pe oraşe dovedesc acest lucru. De exemplu, la primari, că aici s-au numărat  voturile mai întâi, pe Caracal, avem un procent de 53 %, probabil consiliile local şi judeţean sunt puţin în urmă, dar cu siguranţă ne apropiem de un 50%. Atâta timp cât pe oraşe închizi la 50%, este uşor ca din zona comunelor să depăşim acest prag şi să facem majoritate. Nu cred că vor fi probleme pentru crearea majorităţii în Consiliul Judeţean, dar în acest moment vorbim pe tendinţe şi nu avem calcule exacte pentru că nu avem cifrele şi procesele verbale de la comune. Până mâine dimineaţă, cu siguranţă, vom putea şti rezultatul final”, a mai spus Marius Oprescu. 


Comentarii

Redacţia

2020-09-28 01:24:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...