Politică

2019-12-05, 15:49:37

Marius Oprescu: „Emil Moţ este candidatul PSD la Primăria Slatina şi va fi primar din primul tur”

Preşedintele executiv al PSD Olt, Marius Oprescu, a declarat joi, într-o conferinţă de presă, că actualul edil al Slatinei, Emil Moţ, nu va avea probleme să câştige cel de al doilea mandat de primar şi va ieşi învingător chiar din primul tur.

Marius Oprescu este sigur de scorul mare pe care actualul primar al Slatinei îl va obţine, iar în condiţiile în care se va modifica legea electorală şi alegerile locale se vor desfăşura în două tururi, este sigur că Emil Moţ nu va avea emoţii.

„Emil Moţ va fi candidatul PSD la Primăria Slatina şi vă spun că este primar din primul tur. Dacă vreţi, punem în plic scorul şi îl deschide după alegerile locale”, a declarat preşedintele executiv al PSD Olt.

El a adăugat că majoritatea primarilor PSD din judeţ ar câştiga din primul tur, situaţia fiind aceeaşi şi la Consiliul Judeţean Olt.

„Noi nu susţinem două tururi la primari, iar în cazul unui preşedinte ales de pe listă, dacă nu face majoritatea, încep compromisurile. Eşti obligat să faci compromisuri în mandatul pe care îl ai pentru a-ţi achita datoriile. Vă asigur ca preşedinte executiv, că Partidul Social-Democrat, organizaţia Olt, va câştiga cu brio alegerile chiar dacă vor face două tururi. 70-80% din primari vor câştiga încă din primul tur, chiar dacă vor fi două tururi. Vom face majoritate din primul tur şi vom câştiga Primăria Slatina şi Consiliul Judeţean”, a adăugat Marius Oprescu.

Comentarii

Redacţia

2019-12-05 15:49:37

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...