Sport

2020-01-13, 13:08:53

Magdalena Kovacs, antrenor secund Baia Mare: „Jocul nostru mai agresiv ne-a făcut să jucăm mai mult în cinci, decât în şase”

Supărare mare în tabăra echipei Minaur Baia Mare, după meciul pierdut cu CSM Slatina, la un gol. Costică Buceschi, principalul formaţiei băimărene, nu a a avut puterea de a oferi declaraţii, la conferinţa de presă, obligatorie după jocuri, făcându-şi apariţa „secundul” Magdalena Kovacs. Aceasta a declarat că arbitrii au taxat dur agresivitatea din apărare a echipei sale, iar ratările au contribuit şi ele la pierderea unui joc care, la un moment dat, părea că este controlat.

Dezamăgire în tabăra formaţiei băimărene, care nu se aştepta să piardă cele trei puncte puse în joc la Slatina, mai ales că mare parte din  meci a controlat partida. Handbalistele aflate sub comanda Victorinei Bora au avut o revenire spectaculoasă, cu şase goluri marcate consecutiv, în repriza a doua, şi nu au mai cedat până la final. Antrenorul secund al echipei Minaur Baia Mare, Magdalena Kovacs, a pus căderea echipei şi pe seama eliminărilor.

„Din păcate, jocul nostru mai agresiv, din punctul de vedere al arbitrilor, ne-a făcut în repriza a doua să jucăm mai mult în cinci, decât în şase. A fost o revenire a echipei din Slatina şi nu ne-am mai putut redresa. Nu sunt supărată pe ratările pivotului, sunt supărată pe faptul că nu am jucat ceea ce trebuia, pe faptul că nu am câştigat, aveam nevoie de aceste puncte, dar s-a văzut un pic de frică la finalizare şi ratările. Când ţi-e frică, ratările vin. Din punctul nostru de vedere, nu este meritată victoria Slatinei”, a precizat antrenorul secund al echipei Minaur Baia Mare, Magdalena Kovacs.

Comentarii

Redacţia

2020-01-13 13:08:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...