Sport

2020-07-27, 10:55:05

Jucătorii grupării CSM Slatina se află, de pe 20 iulie, în regim de cantonament închis

Echipa de fotbal CSM Slatina a intrat, de pe data de 20 iulie, în regim de cantonamen închis. Componenţii grupării slătinene vor rămâne cazaţi în hotel până pe data de 9 august, atunci va avea loc cel de-al doilea meci din cadrul barajului de promovare în Liga a II-a. Meciul tur este programat, în deplasare, pe 5 august, pe terenul formaţiei Progresul Spartac.

Echipa de fotbal CSM Slatina a intrat în linie dreaptă cu pregătirile în vederea abordării meciurilor de la barajul de promovare în Liga a II-a. Componenţii grupării slătinene au intrat, pe data de 20 iulie, în regim de cantonament închis. De asemenea, astăzi, au efectuat cel de-al treilea test COVID-19, după ce în prealabil au mai fost efectuate două teste, înaintea vizitei medicale şi la intrarea în cantonament.

Barajul de promovare în Liga a II-a contra celor de la Progresul Spartac se va disputa pe 5 şi 9 august. Primul meci va avea loc, în deplasare, pe terenul formaţiei bucureştene, urmând ca returul să se desfăşoare la Slatina, pe Stadionul 1 „Mai”. 

Deocamdată, Federaţia Română de Fotbal nu a anunţat orele de disputare a jocurilor, însă cel mai probabil meciurile vor fi programate după-amiaza. 


Comentarii

Redacţia

2020-07-27 10:55:05

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...