Sport

2020-05-26, 11:18:31

Iulia Andrei, Daniela Corban, Ana Dulgheriu şi Daniela Şchiopu, pe lista plecărilor de la CSM Slatina

Echipele din Liga Naţională au demarat negocierile pentru formarea loturilor în vederea abordării noului sezon, actuala stagiunie fiind îngheţată ca urmare a pandemiei COVID-19. Astfel, în această perioadă, formaţiile de pe prima scenă a handbalului îşi conturează lotul de jucătoare, mai ales că noul sezon va alinia la start 16 echipe. Aşadar, se anunţă un campionat extrem de solicitant.

Oficialii echipei de handbal CSM Slatina au demarat discuţiile în vederea conturării lotului pentru noul sezon. Cum la fiecare echipă există nu doar veniri, ci şi plecări, ceea ce este certitudine în acest moment este plecarea unor jucătoare care au evoluat puţin în stagiunea încheiată mai devreme din cauza pandemiei COVID-19. 

Astfel, pentru sezonul 2020-2021, Victorina Bora nu va mai conta pe serviciile centrului Daniela Corban, care era împrumutată de la HC Zalău, interului Iulia Andrei, dar şi a mai tinerelor jucătoare Ana Dulgheriu, portar, şi extremei stânga Daniela Şchiopu.

De asemenea, la capitolul despărţiri, se regăseşte interul stânga Alexandra Andrei, care se afla la final de contract, aceasta ajungând deja la o înţelegere cu SCM Craiova.

Oficialii grupării slătinene poartă negocieri avansate în vederea întăririi lotului de jucătoare pentru noul sezon. 


  


Comentarii

Redacţia

2020-05-26 11:18:31

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...