Sport

2020-01-21, 14:32:43

Irina Ciobanu luptă, alături de selecţionata tricoloră de tenis de masă, pentru calificarea la Olimpiada de la Tokyo

Echipa naţională de tenis de masă, din care face parte sportiva legitimată la CSM Slatina, Irina Ciobanu, luptă în aceste zile, în Portugalia, la turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Echipa națională de tenis de masă este prezentă la Turneul de calificare pentru Jocurile Olimpice 2020, care are loc în Gondomar, Portugalia, între 22-26 ianuarie. Primele nouă naționale clasate se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo. De asemenea, două sportive, din fiecare națională clasată în primele nouă, se califică la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de simplu.

Lotul feminin este format din Elizabeta Samara, Bernadette Szocs, Daniela Dodean şi Irina Ciobanu, sportivă legitimată la CSM Slatina.

Cele două semifinale ale turneului din Portugalia sunt: România - Italia, Suedia - India. Câştigătoarea finalei se califică automat la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Naționala înfrântă în finală intră pe un nou tablou, în urma căruia se poate califica la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

Comentarii

Redacţia

2020-01-21 14:32:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...