Comentariul Gazetei

2018-12-12, 10:10:19

Ipocrizia Alianţei Vestului

Oricare astfel de iniţiativă a unor oraşe, nu contează din care punct cardinal al ţării, ar fi binevenită şi poate că ar determina Guvernul să le transfere anumite mecanisme, autorităţi, instituţii, care ar grăbi dezvoltarea, măcar din punctul de vedere al infrastructurii rutiere. N-aş şi avut nicio problemă cu o astfel de iniţiativă dacă acolo nu l-aş fi văzut pe Emil Boc.

Şef al guvernului în mai multe guverne, primarul din Cluj n-a fost în stare ca premier să facă ceva, să mişte în sensul accesării de fonduri europene, să facă drumuri şi autostrăzi. Ne amintim cu amărăciune acum că a câştigat un pariu cu omul de televiziunie Mircea Badea, pentru că a reuşit să inaugureze într-un an doar vreo 50 de kilometri de autostradă. Autostradă care pleca dintr-un câmp şi ajungea pe alt câmp. Eu cred că domnul Boc dă o mare dovadă de ipocrizie atunci când se pozează în salvator, în omul care are soluţii, dar nu e lăsat de Bucureştiul dugos, de guvernul plin de oameni răi. Alo! Cât ai fost premier ce ai păzit?

În grupul de patru „sfinţi” ai administraţiei publice locale mai apare şi Nicolae Robu, zis „DictaRobu”, în unele cercuri. Este celebrul primar al Timişoarei care îşi transmite pe Facebook conferinţele de presă şi interviurile luate de subalterni. Nu suportă presa şi libertatea de opinie şi a devenit celebru atunci când a fost lăsat de ziarişti singur, la o conferinţă de presă, după ce afirmase că aceştia sunt plătiţi să-l atace. Da, omul este liberal.

În rest, mă bufneşte râsul atunci când îl văd pe Falcă şi încerc să-mi dau seama unde a fost făcută ultima operaţie estetică. Singurul om care pare că chiar ştie despre ce este vorba este Ilie Bolojan, primarul din Oradea.

Culmea ipocriziei e că cei din conducerea PNL, formată numai din incompetenţi, se identifică cu această iniţiativă. Toate acestea mă fac să-mi doresc tot mai mult un Guvern cu Orban premier şi Gigel Ştirbu la Interne. Măcar şase luni.


Comentarii

Redacţia

2018-12-12 10:10:19

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...