Sport

2018-09-13, 13:07:41

Interul Alexandra Andrei va reveni în curând pe teren. Suspendarea a fost redusă la o lună de către Comisia de Apel

Veste bună în tabăra echipei de handbal CSM Slatina. Interul stânga Alexandra Andrei va intra, în curând, în meciurile grupării pregătite de Victorina Bora. Comisia de Apel a decis să reducă la o lună de zile suspendarea de o jumătate de an, dictată de către Comisia de Disciplină a FRH. De asemenea, amenda pe care handbalista trebuie să o plătească a fost redusă la 2.500 de lei.

Comisa de Apel a FRH a judecat situaţia interului stânga al echipei CSM Slatina, Alexandra Andrei. Pedeapsa handbalistei a fost redusă la o lună de suspendare, ceea ce înseamnă că jucătoarea va reveni în curând pe teren.

„Admite în parte apelul, modifică hotărârea nr. 5/21.08.2018 a C.C.D. în sensul aplicării următoarelor sancțiuni sportivei Andrei Alexandra Oana: o penalitate de 2.500 lei și suspendarea din activitatea competițională pentru o perioadă de o lună de zile, potrivit dispoziției art. 23 pct. 4 din Regulamentul Disciplinar al FRH 2016-2018 aflat în vigoare la momentul sesizării C.C.D. din cadrul FRH (26.07.2018).Termen de plată a penalității: 10 zile de la pronunțarea hotărârii, respectiv 22 septembrie 2018”, se arată pe site-ul FRH.

Alexandra Andrei a semnat, în luna martie, un precontract cu CS Măgura Cisnădie, atunci când CSM Slatina avea puţine şanse de a se mai salva. Odată cu evitarea retrogradării, handbalista a decis să continue cu CSM Slatina, de altfel ea susţinând în toată această perioadă pregătirea cu gruparea aflată sub comanda Victorinei Bora. Absenţa acesteia reprezintă o pierdere mare, Alexandra Andrei fiind jucătoarea decisivă în multe dintre meciurile din sezonul trecut.

Sursa foto: fanhandbal.ro

Comentarii

Redacţia

2018-09-13 13:07:41

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...