Sport

2021-10-28, 12:28:20

Handbalista de la CSM Slatina, Geanina Drăghici, a fost supusă intervenţei chirurgicale de ruptură de tendon ahilean

Handbalista echipei CSM Slatina, Geanina Drăghici, a fost supusă intervenţiei chirurgicale după autoaccidentarea suferită în meciul din deplasare cu Rapid Bucureşti. Coordonatorul de joc a fost operată de ruptură de tendon ahilean, iar recuperarea va dura până la şase luni.

Intrată pe teren în debutul partidei cu Rapid Bucureşti, pentru a o înlocui  la centrul terenului pe Luciana Popescu, sancţionată cu o eliminare de două minute, Geanina Drăghici nu a apucat să evolueze decât câteva secunde. Jucătoarea s-a accidentat fără ca vreo adversară să o incomodeze şi a părăsit sala pe braţe. În urma investigaţiilor medicale, aceasta a fost diagnosticată cu ruptură de tendon ahilean. 

Handbalista slătineană a fost deja suspusă intervenţiei chirurgicale, care a decurs bine. Recuperarea va dura, însă, până la şase luni. 

Geanina Drăghici face parte din generaţia 89 a handbalului slătinean, considerată una de excepţie. Handbalista în vârstă de 32 de ani evoluează de ani buni pentru CSM Slatina, fiind una dintre cele mai vechi componente ale echipei. 

Comentarii

Redacţia

2021-10-28 12:28:20

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...