Învăţământ

2019-10-23, 15:51:39

Grădiniţă din Slatina, extinsă de primărie

Grădiniţa cu program prelungit nr. 8 din Slatina a fost extinsă printr-o investiţie de aproximativ 500.000 lei făcută de municipalitate.

Este vorba despre o nouă clădire, cu două clase, care este legată de cea veche. Imobilul existent era prea mic pentru numărul tot mai mare de copii care veneau să se înscrie aici. Acum, spațiile sunt generoase, noile încăperi fiind mari, luminoase și mobilate modern.

Investiția a fost finanțată cu bani de la bugetul local, în noua clădire funcționând deja două grupe, una mică și una mijlocie. Noul imobil a fost inaugurat, miecuri, de primarul Emil Moţ.

„A fost o necesitate, este o grădiniţă într-o zonă cu foarte mulţi copii şi trebuia să facem o extindere. Nu am avut bani să construim o grădiniţă nouă, dar cu această extindere am rezolvat, pe o perioadă bună de timp de câţiva ani, problema lipsei locurilor la grădiniţe cu program prelungit, unde copiii stau până la amiază, când părinţii ies de la serviciu. De acum înainte nu vom mai avea atât de multe cereri nerezolvate pe grupele mică, mijlocie şi mare. Sunt foarte încântat şi mulţumit. Îmi place cum arată sălile de clasă, cum se simt copiii aici. Este o investiţie de cinci miliarde lei vechi. Am început anul trecut şi am terminat anul acesta. Să sperăm că vor urma mai multe investiţii atât în grădiniţele, cât şi în şcolile din Slatina”, a declarat primarul.

Grădinița Nr. 8 este ultima unitate de învățământ preșcolar cu program prelungit înființată în Slatina, în urmă cu doi ani.

Comentarii

Redacţia

2019-10-23 15:51:39

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...