Administraţie

2020-11-24, 09:32:13

FOTO: Se toarnă primul strat de asfalt pe drumul judeţean DJ 546, finanţat cu fonduri europene. Proiect derulat de CJ Olt

Primul strat de asfalt a fost turnat pe drumul judeţean DJ 546, pe raza comunei Coteana, proiectul de modernizare fiind finanţat cu fonduri europene.

Preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, a declarat că este vorba despre cel mai important proiect de infrastructură din judeţ, DJ 546 fiind drumul judeţean care leagă teritoriul de la sud la nord.

“Principala promisiune din Programul de Guvernare Locală, care vizează infrastructura rutieră, devine astăzi o certitudine. Primul strat de asfalt, pe o lungime de 6 km, a fost turnat, luni, în Coteana, iar implementarea celui mai important proiect de infrastructură rutieră, din județul Olt, prinde contur”, a afirmat Oprescu.

128 de milioane lei au fost accesați, printr-un proiect fonduri europene, pentru modernizarea DJ 546, Dăneasa (intersecție DN6) – Slatina (intersecție DN65) – Verguleasa (intersecție DN67B), pe o lungime de 58,367 km, care va traversa localitățile: Dăneasa, Drăgănești-Olt, Mărunței, Coteana, Brebeni, Valea Mare, Slatina, Curtișoara, Teslui şi Verguleasa.


Comentarii

Redacţia

2020-11-24 09:32:13

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...