Comunitate

2021-08-20, 13:03:56

FOTO. S-a deschis Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” de la Slatina. Ce puteţi găsi în Parcul Tineretului, până duminică

Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” s-a deschis vineri la prânz, în Parcul Tineretului din Slatina.

Evenimentul este prima acțiune cu public organizată de către autoritățile locale, în perioada pandemiei de coronavirus, şi se va desfășura până duminică.


Pe lângă zona și demonstrațiile culinare, vor fi pregătite și acțiuni pentru micuții din oraș, inclusiv ateliere de creație.

În cadrul prezentului eveniment desfășurat în natură, cei prezenţi se vor putea bucura de o zonă culinară și demonstrații culinare zilnice din partea unui Master Chef, de un winebar cât și de o zonă amenajată special pentru copii ce va conține inclusiv ateliere de creație.

Pe lângă barurile stradale, diversitatea culinară va fi nelipsită. Vor putea putea fi regăsiţi vendori cu preparate din fructe de mare și pește, vendori cu preparate din porc, vită, pui, vendori cu preparate de tip fast-food (Burgeri) și inclusiv vendori cu preparate din dulciuri.

De asemenea, activitățile outdoor vor fi și ele prezente, buna dispoziție fiind asigurată de un DJ. Totodată, se va amenaja și cinema în aer liber.

DJ-ul va activa în intervalul orar 12:00-22:30, în cadrul zonei de cinema în aer liber se va difuza zilnic un film cu o durată de o oră şi jumătate – 2 ore, începând cu ora 20.00.

Comentarii

Redacţia

2021-08-20 13:03:56

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...