Comunitate

2021-09-16, 09:12:33

FOTO. Reţelele de apă şi canal din Scorniceşti, extinse cu fonduri europene. Se lucrează din plin

În Scorniceşti, se lucrează la extinderea reţelelor de apă şi canalizare, în cadrul proiectului finanţat cu fonduri europene.

Lucrările pentru extinderea rețelelor de apă și canalizare ale Companiei de Apă Olt, în orașul Scornicești, în cadrul proiectului cu finanțare europeană „Dezvoltarea infrastructurii de apă și apă uzată din județul Olt în perioada 2014-2020”, sunt în plină desfășurare.

Potrivit CAO, acum, se lucrează pe străzile Teiuș și Coastei, unde se introduc rețele de canalizare noi și se fac racorduri.

Pe strada Peneș Curcanul, unde s-au extins rețelele de apă și canalizare se va face inspecția video, la fel ca și pe străzile Paltinului și Poștașului, unde s-au executat rețele de canalizare noi.

Noi lucrări pentru extinderea rețelei de canalizare vor începe pe strada Mărgineni.

Compania de Apă Olt investește, în orașul Scornicești, aproximativ 28 milioane lei.

Rețeaua de apă se extinde pe 20 de kilometri, iar rețeaua de canalizare pe 20, 7 kilometri.

„Lucrările la Scornicești se desfășoară conform graficului, echipele noastre sunt, în  permanență, pe teren și le monitorizează pentru că vrem să se lucreze bine și să nu avem probleme, ulterior. Vom moderniza complet infrastructura de apă și canalizare din orașul Scornicești pentru că, în ultimii ani, singurele investiții mari care s-au făcut și se fac în acest oraș sunt cele ale Companiei de Apă Olt. Noi investim în această comunitate, în creșterea nivelului de trai al cetățenilor și vrem să le aducem tuturor, la poartă, rețelele de apă și canalizare. Respectăm această promisiune pentru că oamenii din Scornicești merită să aibă un trai mai bun, mai sigur, mai sănătos”, a declarat directorul general al Companiei de Apă Olt, Cătălin Uşurelu.

Comentarii

Redacţia

2021-09-16 09:12:33

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...