Politică

2021-03-08, 19:42:14

FOTO: PSD a ieşit în stradă. Social-democraţii au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din Slatina

Social-democraţii slătineni au fost din nou în stradă, luni, când au oferit flori doamnelor şi domnişoarelor din municipiu, cu ocazia zilei de 8 martie.

Alături de primarul Emil Moţ, la eveniment au fost prezenţi deputaţii Marius Iancu, Florin Barbu şi Emil Albotă, dar şi vicepreşedinţii CJ Olt, Virgil Delureanu şi Ionuţ Ivan.

„Şi în acest an, PSD păstrează tradiţia de 8 martie. Dar, în acest an, sunt foarte bucuros pentru că avem alături de noi trei deputaţi. Sunt trei oameni extrordinari, care provin din Slatina şi nu pot decât să mă bucur că au plecat la Bucureşti, dar nu au uitat oamenii care i-au votat. Le mulţumesc din suflet că sunt alături de noi, de slătineni, şi sperăm că vor face lucruri bune. Doamnelor, mamelor, soţiilor, prietenelor, vă urez din suflet o primăvară frumoasă! La mulţi ani! Să aveţi grijă de noi, să fiţi lângă noi, să ne ghidaţi în continuare! Noi, PSD Slatina, vom fi alături de dumneavoastră în fiecare an!”, a declarat primarul Emil Moţ.

La rândul său, deputatul Marius Iancu, le-a transmis un mesaj doamnelor şi domnişoarelor.

„Astăzi, de 8 martie, pătrăm tradiţia PSD, aceea de a oferi flori slătinencelor! Purtăm mască, respectăm regulile din perioada pandemiei. Noi zâmbim, chiar dacă avem mască şi ne dorim ca şi doamnele şi domnişoarele să zâmbească, să fie fericite, să fie iubite. La mulţi ani”, a declarat Iancu.

Şi Emil Albotă a avut un mesaj cu ocazia zilei de 8 martie.

„Ca în fiecare an, PSD Olt ţin să mulţumească prin această acţiune femeilor, mamelor şi fiicelor noastre. De asemenea, şi noi, parlamentarii de Olt, suntem alături de organizaţia care ne-a trimis la Bucureşti şi ţinem să mulţumim doamnelor din viaţa noastră, să le urăm un an de împliniri şi sperăm ca acţiunea noastră de astăzi să le aducă zâmbetul pe buze”, a spus acesta.

Florin Barbu şi-a exprimat admiraţia pentru doamne şi domnişoare.

„Mă bucur că, astăzi, alături de colegii mei, putem să le urăm doamnelor şi domnişoarelor din Slatina o primăvară frumoastă şi să le aducem un zâmbet, alături de o floare. La mulţi ani!”, a conchis deputatul.

Comentarii

Redacţia

2021-03-08 19:42:14

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...