Administraţie

2019-01-11, 11:40:01

FOTO. Primăria, mobilizare pentru deszăpezirea oraşului

Municipalitatea a mobilizat, încă de joi seara, firmele care se ocupă de deszăpezirea orașului, acţionându-se cu 18 utilaje în toate zonele Slatinei, atât pe străzi cât și pe trotuare.

Potrivit unui comunicat al Primăriei Slatina, angajații Salubris și Dezvoltare Urbană au acționat pe tot ce înseamnă arterele municipiului, cu mai multă insistență pe partea de pantă, să nu apară probleme.

„Avem o cantitate de 60 de tone de sare plus nisip care s-a dat prin oraș. Cu clorură nu se acționează pentru că nu avem temperaturi foarte scăzute. Avem un număr de 40 oameni cu două schimburi, de la Dezvoltare Urbană care acționează pe trotuare și în zona școlilor iar cei de la Salubris acționează tot în zona trotuarelor dar și a instituțiilor”, se arată în comunicatul citat.

Autoritățile au în vedere cu precădere zonele grădinițelor, ale școlilor și cele ale instituțiilor.

„Orice problemă poate fi semnalată pe numerele de telefon: – 0249/ 954, 0249/ 422 245, 0349/ 883 953, numere puse la dispoziția cetățenilor de către Poliția Locală în vederea soluționării acesteia”, mai transmit autorităţile.

Comentarii

Redacţia

2019-01-11 11:40:01

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...