Sport

2021-07-28, 21:07:53

FOTO. Petrolul Potcoava părăseşte Cupa României, din primul tur

Echipa de fotbal Petrolul Potcoava a pierdut meciul din cadrul primului tur al Cupei României, susţinut, în deplasare, în compania formaţiei din Liga a IV-a din Dolj, CS Cârcea. Formaţia olteană a cedat cu 1-0.

Echipa de fotbal Petrolul Potcoava părăseşte Cupa Romîniei încă din primul tur. Echipa din Liga a III-a a cedat cu 1-0 meciul susţinut în această după-amiază, în compania formaţiei de nivel inferior, CS Cârcea.

Gruparea olteană se va concentra pe pregătirea pentru debutul în noul sezon al Ligii a III-a, care va începe pe 28 august.

Petrolul Potcoava: Alexandru Cioc, Eugen Militaru, Teodor Preda, Alin Florica, Tiberiu Mihai, Damian Nicolae, Mihai Militaru, Adrian Vlad, Călin Zamfir, Ionuţ Amza, Laurenţiu Ana.

Rezerve: Alin Răceanu, Florin Nichita, Cristian Enăchioaia, Alexandru Tosu, Mihai Niculescu, Marco Popa, Dragoş Bîrlădeanu.

Antrenor: Iulian Pîrvulescu. Comentarii

Redacţia

2021-07-28 21:07:53

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...