Administraţie

2019-08-01, 14:22:26

FOTO. Noul prefect al judeţului, Angela Nicolae, a depus jurământul

Prefectul județului Olt, Angela Nicolae, a depus jurământul, joi, într-un cadru restrâns, având în vedere evenimentele de la Caracal.

La ceremonia de depunere a jurământului au participat secretarul de stat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, Adrian Petcu, șefii de arme din cadrul structurilor Ministerului Afacerilor Interne din județ și directori ai serviciilor publice deconcentrate.

Potrivit unui comunicat remis de Prefectura Olt, prin Hotărârea Guvernului 541/2019, Angela Nicolae Angela a fost împuternicită „să exercite cu caracter temporar, prin detașare în condițiile legii, funcția publică de prefect al județului Olt”.

Premierul Viorica Dăncilă i-a demis pe prefectul şi subprefectul de Olt, Petre Neacşu şi Radu Ioniţă, în urma cazului crimei de la Caracal. Dăncilă a declarat că l-a chemat din concediu pe prefect, special pentru a-l demite.

Comentarii

Redacţia

2019-08-01 14:22:26

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...