Administraţie

2020-12-29, 09:38:43

FOTO: Nesemnalizarea corespunzătoare a lucrărilor din carosabil, amendată de Primăria Caracal

O societate din Caracal, care nu a semnalizat corespuzător spargerea carosabilului pe o stradă din municipiu pentru racordarea la reţeaua de gaze, a fost amendată de primărie.

Reprezentanţii municipalităţii spun că urmează şi alte amenzi pentru agenții economici care nu semnalizează corespunzător lucrările efectuate în carosabil.

„Administrația Municipiului Caracal a aplicat o sancțiune contravențională unui societăți comerciale care efectuează forări în carosabil în vederea branșării la rețeaua de gaze, pentru nesemnalizarea corespunzătoare a lucrării punând astfel în pericol siguranța participanților la trafic. În multe zone ale orașului se observă lucrări începute de către societățile care realizează branșamente la rețelele de gaze, apă și canal, abandonate sau fără elemente vizuale de avertizare, fiind adevărate surse de producere a accidentelor rutiere sau de accidentare a cetățenilor. Cu această ocazie facem apel la operatorii economici care efectuează lucrări în carosabil să respecte prevederile legale privind siguranța cetățeanului”, se arată într-un comunicat al Primăriei Caracal.

Comentarii

Redacţia

2020-12-29 09:38:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...