Agricultură

2019-10-24, 15:37:40

Florin Ciobanu: „Veşti proaste pentru legumicultori. PNL îşi asumă stoparea Programului Tomata”

Preşedintele Asociaţiei Tinerilor Fermieri Olt, Florin Ciobanu, a precizat că noul Guvern va renunţa la toate programele destinate legumicultorilor, inclusiv Tomata.

Florin Ciobanu spune că va avea întâlniri cu reprezentanţii cooperativelor pentru ca măsurile prin care legumicultorii au primit subvenţii importante să rămână şi anul următor.
 
„Veşti proaste pentru legumicultori. În noul program de guvernare al PNL, toate programele (Tomata, Usturoiul și Programul de minimis pentru ardei, castraveți și vinete) vor fi anulate. Programul de guvernare PNL depus la Parlament, la capitolul 7, punctul 3, îşi asumă stoparea Programului Tomata. Luni, 28 octombrie, vom convoca la Slatina reprezentanții tuturor cooperativelor și conducerea Sindicatului Național al Legumicultorilor din România, pentru a pune în discuție și identifica soluții pentru a ne apăra programele care au avut succes și au adus plus valoare legumicultorilor români”, a scris Florin Ciobanu pe pagina sa de socializare.

Comentarii

Redacţia

2019-10-24 15:37:40

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...