Politică

2021-10-20, 14:38:29

Emil Albotă (PSD): „Am spus STOP unui guvern a cărui eficiență n-a trecut niciodată de cifra 0”

Parlamentarii social-democraţi olteni au votat împotriva Guvernului Cioloş. Emil Albotă spune că astfel s-a pus stop unui guvern cu eficienţă zero.

Social-democratul oltean acuză miniştrii USR care au gestionat Sănătatea în ultimii doi ani.

„Am spus STOP unui guvern a cărui eficiență n-a trecut niciodată de cifra 0. Unui guvern care a gestionat SĂNĂTATEA aproape doi ani de zile și ale cărui rezultate înregistrate astăzi cutremură mapamondul, România devenind subiect de cercetare pentru cea mai proastă gestionare a crizei sanitare. Nu voi spune astăzi cifrele dezastrului provocate de pandemie, din respect pentru suferința românilor, care la fiecare patru minute pierd pe cineva drag, pentru că politicienii puterii s-au îngrijit prea mult de sinecurile politice și prea puțin de românii bolnavi. Voi spune însă STOP incompetenței, aroganței și unui joc politic de proastă factură”, a declarat Emil Albotă, după votul împotriva învestirii Guvernului Cioloş.

Comentarii

Redacţia

2021-10-20 14:38:29

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...