Învăţământ

2019-09-05, 13:49:43

Elevii din Slatina câştigători ai Disney Cup au ajuns la Disneyland Paris

Elevii din Slatina câştigători ai concursului Disney Cup au vizitat, miercuri, parcul de distracții Disneyland.

Cu câteva zile înainte de această vizită, elevii slătineni au vizitat mai multe obiecte turistice din Paris.

„Pentru că și în acest an suntem alături de copiii care obțin performanțe deosebite, continuăm să păstrăm tradiția de a premia elevii merituoși. După vizitele educative pe care le-au făcut sub îndrumarea unui ghid la diferitele obiective turistice din Paris, câștigătorii concursului Disney Cup se bucură încă de ieri de toate atracțiile pe care parcul de distracții Disneyland le oferă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Slatina.

Peste 1.300 de elevi din clasele a V-a, a VI-a și a VII-a, de la toate şcolile gimnaziale din Slatina au participat la ediţia din acest an a Disney Cup, ajunsă la numărul 13.  De la fiecare școală generală, pe fiecare nivel de clasă, a fost desemnat câte un câștigător, astfel că 36 dintre cei mai buni merg timp de patru zile în Franța, la Disneyland Paris.

Manifestarea Disney Cup este o activitate extrașcolară care își propune să evidențieze performanțele înregistrate de elevi la disciplinele din aria curriculară.

Comentarii

Redacţia

2019-09-05 13:49:43

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...