Sport

2019-10-15, 12:30:24

Echipele de juniori ale CSM Slatina au înregistrat alte victorii

Echipa de juniori Under 17 de la CSM Slatina a bifat, în runda actuală, cea de-a 12-a victorie din tot atâtea meciuri disputate, menţinându-se lider al seriei cu punctaj maxim. CSS Slatina a fost echipa pe care juniorii pregătiţi de Cristian Stănculeţu au învins-o cu 4-1. De asemenea, juniorii mari, Under 19, pregătiţi de Marius Popa, au câştigat cu 6-0 confruntarea disputată pe terenul sintetic de pe Stadionul „1 Mai”.

Echipele de juniori ale CSM Slatina au înregistrat victorii, în runda actuală, cu CSS Slatina. Juniorii Under 17 s-au impus cu 4-1, la capătul unei confruntări dominate în toatalitate, în timp ce juniorii Under 19 au câştigat tot de o manieră clară, cu 6-0.

Pe primul loc, cu punctaj maxim, juniorii Under 17 stau cel mai bine în clasament din toarte cele 11 serii ale Campionatului Naţional, având un golaveraj impresionant, cu 77 de goluri marcate şi doar  patru primite.

Runda viitoare, echipele de juniori ale CSM Slatina vor întâlni LPS Slatina. Jocurile se vor disputa duminică, 20 octombrie, pe terenul sintetic din cadrul Complexului Sportiv „1 Mai”.

Comentarii

Redacţia

2019-10-15 12:30:24

Conținutul website-ului www.gazetanoua.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea Gazeta Nouă. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa office@gazetanoua.ro

loading...